Iklan

Followers

Sunday, November 20, 2011

Thursday, October 6, 2011

Tarian Jari Terakhir Semester 4

yang bermula pasti akan berakhir.. perjalanan Eim untuk part 4 ini dah pun berubah.. semakin lama semakin banyak yang Eim belajar.. about people around me, about feeling, about relationship, problem and so on.. semua experience itu tak mungkin dapat Eim rase kalau Eim bukan di tempat Eim sekarang ni.. Hmm Dalam part 4 kat UiTM Johor ni..takdalah teruk sangat pun.. paling kurang pun masalah pasal persahabatan..study sudah tentu la kan..hmm...  tetiba rasa sekejap sangat yang part 4 ni dah nak tutup tirai dia.. Eim sebagai pelakon di atas pentasnya perlulah mengundurkan diri buat seketika waktu.. hmm sebelum itu, nak bagitau yang Eim tak dapat kolej untuk sem depan..huhuu... apa pun mengikut nasihat kawan2 Eim buat rayuanlah..sebelum balik semua Eim dah settle kan..hmm now sedang taip entry ni baru je lepas bersihkan bilik sebenarnya.. terlanjur tak ramai orang ni.. gunalah wifi student..boleh tahan laju la.. budak2 ni la yang selalu cakap..kalau hujung sem camni..dah ramai yang balik...wifi jadi laju... :D
sambil taip try dengar lagu feveret artist Eim Bruno Mars- Lighters... best best best...
barang semua dah siap kemas.. dah letak bawah pun.. bilik kawan Eim..bilik yang selalu Eim lepak.. esok parents Eim datang..tinggal masukkan dalam kereta and blah ahahhahahaha....
hmm berakhir sudah part 4 yang boleh dikatakan mencabar juga..pelbagai masalah Eim lalui, pelbagai jenis orang Eim temui.. dan dari situ Eim pandai menilai mana satu kawan mana satu lawan...
bye..bye part4..
There was an error in this gadget

Advertisment